Måndag

Såhär är det, jag och Hannah hamnade i chocktillstånd då vi blev totalädga av Twilight inläggen!
Men nu har vi återhämtat oss och är redo för en nyyyy vecka med nyyyyya händelser och trevligheter!

men idag har inte jag så mycket å säga..!

Så hejsvejs!


forts. Twilight 2

Edward stiger ändå ut i solljuset, och..... Glittrar.... HUR KAN MAN VÅLDTA EN SÅDAN STOR MYTOLOGI SOM HAR FUNNITS I ÅRHUNDRADEN! ALLA VET ATT VAMPYRER INTE KAN GÅ UT I SOLLJUSET, FÖR ATT DE BRINNER UPP, ELLER FÖRVANDLAS ELLER LIKNANDE! DE GLITTRAR INTE SOM EN MAN PÅ EN PRIDEFESTIVAL! VAPMPYRER SKA INTE GLITTRA! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Okej, sedan berättar de för varandra hur kära de är.....

Förlåt? När blev de kära? Varför? Tänk dig följande: En kille i din nya klass förföljer dig, tillochmed när du åker till en annan stad. Han berättar senare att han kan läsa tankar och att han är vampyr. Han vill ha ditt blod mer än vad han har velat ha någonting annat. Han är alltid sur, och är oförkämd mot dig. Skulle du allvarligt talat bli kär i denna kille bara för att han ska se bra ut?

Nej.... Bara nej....

Sedan kommer den enda scenen som jag faktiskt gillar. Baseball! den är cool, vi får lära känna karaktärarna lite ytterligare, och sedan är den slut.... Roliga 2 minuter.

Sedan kommer "The bad guys", alltså de som faktiskt beter sig som riktiga vampyrer. men de är ju såklart onda för att de dricker människoblod....


"The bad guys"

De jagar Bella, Edward räddar Bella, Bella blir biten. Detta måste de dra ut i 20 minuter.

Isället för att Carlise, den mognare och mer vuxna vampyren ska suga ut giftet, så tvingar han Edward att göra det, och dödar nästan Bella på köpet. Okej....

Jag... Jag kommer faktiskt inte ihåg hur den slutar.... Bella blir räddad, men sen? Hmm.... Jag måste ha somnat...


Aja, THE END
Forts. Twilight

Okej, filmen börjar med att Bella pratar. Jag vet inte riktigt om vad, det var rätt så ointressant. Sen ser vi någon av "vampyrerna" döda ett rådjur eller en hjort eller liknande. Det tar faktiskt ovanligt lång tid att döda detta djur, om man tänker på att "vampyrerna" kan springa snabbare än blixten. Aja...

Bella har kommit fram till Gaffel, och träffar de nya kamraterna i skolan. Det är min första fråga. VEM vill bli kompis med en tjej som aldrig ler, aldrig vill hitta på något och gillar inte att ha kul? Ingen? Okej, men ändå så får Bella en massa ovanligt muntra människor sockerpiller till vänner. 
 
Då kommer vi också till mitt första problem med filmen. Dessa karaktärer är.... För att citera AlmightyMalachi: "lika mänskliga som Joseph Fritzls semestervideo". Alltså, jag redan 5 min in i filmen slutat att bry mig om vad som händer med dem.

Efter det så sitter de i matsalen och så kommer "vampyrerna" in två och två. (För det är ju så det går till när man går med vänner, alla går två och två, och om det är ojämnt så får den siste gå in ensam) Hela biosalongen drar efter andan när Edward kommer in, och jag tänker: "Jaha...?"

Det är mitt andra problem med denna film. Steph.... Författaren har varit så idiotisk, sånt indolent missfoster, så hon har skrivit att hälften av alla rollinnehavare ska vara omänskligt snygga och felfria. Men eftersom inga människor är det, så kan man inte låta bli att bli besviken när dessa "vampyrer" gör sin entré.

Sedan hoppar vi över några helt händelselösa scener och går till då Bella står på parkeringen och Edward står och kollar på henne av någon anledning. Ja, sedan är ju Bella nära på att bli mosad av en annan bil, men Edward använder sina "superkrafter" och räddar henne av någon anledning. Hon luktar väl gott. 

Sedan försvinner Edward i några dagar och Bella måste sura av någon anledning, för de har ju blivit så bra vänner.

Så fortsätter det till eftertexterna typ...

Bella blir nästan våldtagen och mördad, men Edward räddar henne, och hon får reda på att Edward är en vampyr. De är i skogen och han säger: "Du måste se hur vi ser ut i solljuset."

VART ÄR SOLEN?


VART, VART, VART?

forts. följer....


Sally the king gästbloggar

MOHAHAHAHA, har äntligen lyckats att hacka mig in på denna blogg, vilket jag har försökt att göra i flera månader nu! ... Nej, jag har inget liv.

Aja, nu när jag ändå sitter med all makt i mina händer så kan jag lika gärna skriva en fin liten text om den näst mest överskattade filmen i våran tid Twilight. (Lejonkungen kommer etta) Så ni bara vet, jag gillar böckerna. Stephanie Meyer (Stavning tack?) kan skriva på ett sätt som gör det praktiskt taget omöjligt att lägga ifrån sig böckerna. Men tyvärr, efter filmen, så har jag börjat att hånskratta så fort någon säger "Glitter", eller "Snygga vampyrer".

Om ni har bott i en grotta eller är allmänt efterbliven, så ni inte vet vad filmen går ut på, så kan jag förklara lite kort.

En tjej som aldrig ler träffar en kille som aldrig ler och har doppat huvudet i en mjölhink. Detta är det enda de har gemensamt. Hon upptäcker att killen som hon knappt känner är vampyr och hennes liv ändras i en ny, "spännande" riktning.

Solstråle nr. 1


solstråle nr.2


FOREVER AND EVEEEEEER :D<3333333333

*host*

forts. kommer

Torsdag

Hallååå där!
Jag sitter hemma i fränsta på kontoret just för tillfället. Har nyss varit och tagit lite blodprover och vaccinet gardasil, och strax bär det av till staden. Ska först kolla på lägenhet och sen till min älskade klass :)
Great! Dagen idag bjuder på bl.a körsång och svenska, då vi ska hålla tal. Kul? Njaaae, inte enligt mej. Men sånt får man leva med. Nu ska jag iallafall gå och diska undan min frukost, så vi hörs! :)


  


Måste iallafall tillägga att i tidningen igår stod det att dom stoppat vaccineringen mot svininfluensan för dom som är allergisk mot ägg och nötter, så även om jag hade velat vaccinera mej (vilket jag inte vill), så hade jag ändå inte kunnat eftersom jag är nötallergiker. Känns skönt faktiskt, för då slipper jag fundera på om jag gjorde rätt val eller inte, eftersom jag alltså egentligen inte hade något val :)


Foooototime :)

Tänka lägga upp lite pictures från senaaste tiden!Andrea och Angelica är ledsa över att det är freeedag :)Högkoncentration vill jag lovaLoddan goes.... a little bit... konstig :)Jag och Loddan i våran vanligaste form :DHmmm, porn in da toilet?Här skulle vi uttrycka ilska. Och ja, ni ser ju hur det gick... :)
Onsdag

Godmorgon onsdag

Nu sitter vi här och har datakunskap. Utan lärare. Igen. Själv har jag nu varit vaken i fem och en halv timme redan, och jag känner mig lika död som en överkörd fisk. Iallafall så har jag en ung dam här bredvid mej som heter Rebecka och både hon och jag vet att ni älskar henne.


Hej alla mina fans! Nu har Hannah bönat och bett om att jag ska gästblogga. Hon lyckades till och med klämma fram en tår. Men alltså, vad skriver man när man gästbloggar? Aa, jag tänkte nog bara säga hej.
Nathalie ville att jag skulle hälsa att hon är "bäst" men asså jag kan ju inte ljuga så jaa.. ni fattar.

Och Andrea... Lamkatter suger!!!! HAHAHAHA.... ÄGD!

Jaha, nu får de va nog :D
Iknow you love me // Rebecka Ericsson <3

      


Tisdag

Dagens knäppaste:

Rebecka berättar om en knäpp dröm.

Hannah: Åååh, vill ni veta vad jag drömde? :D

Beccis och Bella: Ja?

Hannah: Eller ja, nu ljög jag nog. Jag drömde inget. Men iallafall...


Dagens ord

 
Dagens ord, blir "Blondin"

Blond kallas den hårfärg som är ljus eller har en särskild gul/brun/beige-aktig färg. En kvinna som är ljushårig kallas blondin. Blont hår blir ofta mörkare med åren. Uttrycket brukar också användas mer allmänt om en ljushyad person eller om ljusa färger (blonda färger).

Andra benämningar på ljust hår är råttfärg och cendré (askblond). Ett äldre uttryck var linhår eller lingul då ljust eller blont hår ofta liknade den färdigrötade tågan av lin. Ljushåriga barn kallades förr för guldlock, lintott eller linlugg.

Blont hår innehåller mindre av det mörka färgämnet melanin än mörkt hår. Att blondera håret innebär för det mesta att man använder något blekmedel för att få en ljusare hårfärg. Ett förekommande hårblekningsmedel är väteperoxid.

Blont hår förekommer främst i norra Europa, men det finns folk i hela Europa som har blont hår. Tidigt under 1900-talet började hårfärgen associeras till en forntida arisk härskarras. Detta skedde främst i Nazityskland, där för övrigt norra Tyskland är mer blont medan Sydtyskland är mer mörkhårigt. Blont hår anses dock ha blivit vanligt genom sexuell selektion bland jägare-samlare i norra Europa för ungefär 10 000 år sedan. Bland jägarfolk har männen högre dödlighet, vilket leder till ökat evolutionärt tryck på kvinnorna. Mutationer som förändrar hår- och hudfärg har alltid varit framgångsrika bland människor


Det finns en populär uppfattning om att blonda personer, främst blonda kvinnor, är mindre intelligenta än genomsnittet och anses enbart klara sig tack vare sitt utseende. Skämt som baserar sig på den föreställningen kallas blondinskämt.Okej, now I'm mad!!!! :@


Måndag

Tänkte göra lite smygreklam, för nu börjar det dra ihop sej ;D


För att rösta på Andrea, till Medelpads lucia, skicka ett sms: Lucia 5, till 72060 :D Röstningen tar slut imorgon klockan 12.00!

För att rösta på Hannah, till Torps lucia, skicka ett sms: Torp 3, till 72500 :D Röstningen tar slut den 29/11 kl. 24.00!Dagens citat

Måndag

Moneyday monday.

Tjodeliiiey!

Dagen idag var typ skitslö, hade bara engelska, där vi skulle berätta lite kort om engelska-böckerna vi i klassen så flitigt har läst! *host* *host*
*host* *host* *host* *host* *host* *host* *host* *host* *host* *host*....
Jag låg och läste i min bok till typ klockan tre inatt, då jag bestämde mig för att sätta alarmet på mobilen på klockan 05;00, för att jag skulle kunna gå upp och läsa, men inte fan vaknade jag!!!11!!!1
Aja, hade iallafall "tur" att slippa göra det idag, men då hade jag varit vaken nästan hela natten i onödan, så det kändes ju lite surt.
jaja, det var iallfall kul att träffa Folket :)

Men nu blir det kör! :)

Hejdå Snyggingar!
/ Drea

Fredagkväll

Godkväll på er!

Förlåt för att jag inte har har uppdaterat bloggen idag hannah! haha
Bussarna krånglade som fan idag eftersom att det var nån explosion på bilskroten eller vad det var, så det var en massa köer, avstängningar osv. Plus att jag hade ont i huvudet, så det blev å vara hemma.
Men jag har saknat folket! ;(
aja, nu är det helg iallafall, och det är ganska skönt, har hunnit repa lite med Isabel inför en spelning vi ska ha imorgon.

Sitter och ser på Idol nu. Ooch jag måste bara säga att Calle är så sjuuukt jävla bra! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::DD::D:D:D:D:D:D....:D:D:D:


:D:D:D:D:D:D::D:D :D

:D:D

:D

...

Ni får ha en mysig fredagkväll alla, kram :)

/ Drea


Förslag!

Kom på en idé om att man kanske skulle kunna slänga in en "dagens ord".  Vad tycker ni om de?

Iallafall så har ni inget att säga till om, för nu blir det så :)

Och första ordet blir då, "Nörd", med tanke på filmen nedan ;)

Nörd kommer från engelskans slangord nerd och är en stereotypisk, oftast lätt negativ benämning på en person som har ett fixerat intresse eller intresseområde. Nördar intresserar sig ofta för teknik eller naturvetenskap (ex datornörd, biologinörd eller schacknörd) men ordet är flexibelt och exempelvis kan man ersätta audiofil med ljudnörd eller kalla den som gillar Counter-Strike för cs-nörd.

Den yttersta stereotypen av en nörd är en mager tonårskille med finnar och glasögon, som är extremt intresserad och kunnig när det gäller teknik - i synnerhet datorer. I sin ytterlighet förespråkar stereotypen att nördar är fula, klär sig töntigt och inte kan föra sig socialt. Ett par typiska nördar är Simpsons-karaktärerna Professor Frink och Jeff Albertson.

Nördar har ibland framställts positivt i populärkultur, bland annat i filmerna Revenge of the Nerds och i dokusåpor som Beauty and the Geek och FC Z.

Nörden ser sig själv som intresserad och intelligent och har liten förståelse för människor som prioriterar socialt umgänge och/eller lägger fokus på sitt yttre före ett starkt intresse och kan ofta se dessa som ofokuserade, ointresserade, oseriösa och pratiga. Det ironiska begreppet social nörd används ibland av nördar om peroner som har ett starkt fixerat intresse av socialt umgänge och mänskliga relationer.

Ordet användes första gången 1950 i Dr. Seuss bok If I Ran the Zoo, men då med betydelsen av en särskild djurart.

 


Fredaaagsmyyys

Hej där!

Idag är det världens lataste fredag, och det gillar vi :D
Men Andrea var inte på skolan idag, och det gillar vi inte! ;(
Och inte har hon bloggat heller, så fy skäms på henne! :D

Iallafall, så hade jag tänkt att lägga in lite filmtips, om det är nån fler än jag som är hemma och på myshumör denna fredagskväll :)Sagan om ringen-triologin: Okej, jag vet att jag är lite geek nu, men jag bara älskar dessa filmer! Att bara liksom få leva sej in i filmen med alverna och hoberna är helt underbart. Och om det är nån nu som inte sett dom, fattar jag inte vad ni väntar på, för det här är kult!Revenge of the nerd: Denna film har jag faktiskt inte sett ännu, utan det är Emil som tipsat mej. Det är en typisk 80-tals komedi, som handlar om två killar som är ganska nördiga, som ska börja collage, och flyttar hemifrån. Väl där, brinner ett hus ner. Och i det där huset bodde inte vilka som helst, utan nämligen skolans pouläraste killar. Så dom där killarna kör ut "nördarna" från deras hus, och dom får bosätta sig i en gammal gympasal. Då börjar de planera en stor hämnd! Jag vet inte vad nu tycker, men jag tycker den låter jävligt kul, så den ska jag absolut se :DSjätte sinnet: Åååååh vilken underbar film detta är! Sjukt bra. Skådespelarna är skitbra, och handlingen är chokerande! Jag bör nog inte berätta vad den handlar om, för då förlorar filmen sin poäng, men jag säger bara det här, NI MÅSTE SE DEN! Helt klart en av de bästa filmer som gjorts! :)


Hoppas ni får en bra kväll, för de ska jag ha! ;)


pussen vanlig, estetisk dag? :)

Torsdag

Hey Bloggen.

jag har som vanligt inget vettigt å säga.


Hey Då Bloggen.

Dagens... dagens.......DaaaGenzZZzz  bra; att det gick så bra för så många på engelska provet! :)

Kraaaaaaaaaaaam på er.


/ Drea


humor


Torsdag

Hej där!

Vi har nu svenska, som är dagens sista lektion. Sköööööööööööönt. Har vart typ en ganska normal dag. Alltid lika rolig då med andra ord.

Dagens smartaste: Går till Andrea själv, eftersom hon är så himla smart, jämt :)


Ovärd-

Shobre
Cha
Tjo
Tja
Tjena
Morsning
Mors
Yo
oi
helu
halu
halå
hallå
hejsan
tjenis penis
tjenixen
Hi Y'all!
Shululu
Konnichiwa
Salam
Salut
Hola
Guten tag
tjolle
hei
goddag
halla
skjer a?Den här dagen har varit rejält onödig.
REJÄLT.

RE-Jält

RejÄlt?

zzzZmaka på ordet.
 
Gott?

.. okej

men Seriözt.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAH

AAAAAAAAAAAAAAAAH

AAAAAAAAAAAAAAAAAAH

.... fan!Det finns beskrivningar om hur man använder tandpetare (dem står på baksidan av paketet), i USA...

Bibliofobi innebär rädsla för böcker.

Ungefär 17% av alla människor är vänsterhänta. JAAAG (Y)

Det är inte bara du som fyller år på din födelsedag. Ungefär nio miljoner andra människor gör det också. Ägd?

-

OVÄRD DAG, preciz som det här inlägget.

men jag är ändå,:)
Onsdag

Hallo fuckers

Den här dagen känns lite smått meningslös. Hade en lektion halv nio, som dock jag och angelica skippade, och sedan började nästa lektion tjugo över tolv. Jag fick ju sovmorgon men när jag kom dit kändes det som om jag lika gärna kunnat stanna hemma hela dagen. För på eosen, fick man bara sitta ute och vänta, aaaasalänge, och sen gå in till lärarna i ca tre minuter för betygsnack. Sedan en lååång väntan igen, tills tio i två, för då skulle vi ha GeMu. Och hur länge var vi där? Jo ungefär tio minuter, och nu har vi hål till fem i tre. Då är sista lektionen. Ganska ovärt. Blää.

 

Men, puss på brafolket iallafall :)

(Jag slår vad om att Drea håller på att skriva ett hetsinlägg just nu, för hennes humör är inte nådigt! ;)


gästbloggning 2

Hall-å millenium 2... chalalala!

Haha, Nathalie här btw likzzzzooom! Bara satt ni vet,

- Åh, vad fint du sjunger Christian! :D
- Jamen vah? ;o
- hahahha(Andrea)


Ehhmmm... vad ska jag skriva nu..?

Hannah är hos "tandläkaren". OOOOoooohhhh! Scarry as helll!! Right? Jag hatar tandläkare... Jag hade en polsk en som drog ut 4 tänder på mig en gång. Inte så skönt om jag säger så... Men jag säger ju ganska mkt satt.. stog, låg, sprang... gick? Whatever likzzzooom?

Ahmen nu fåre va bra. Ni kan ju inte få hur mkt tid av mig som hellst!;o Vill ni höra mer av mig får ni gå in på min egna blogg; http://nalohe.blogg.se

PUSSNE! /- nalohe

Gästbloggning

Hello tuesday! Idag har vi Emma här på estet som är lite sugen på att gästblogga! (d.v.s, jag tvingar henne)

hallohallo :)

igår och idag har jag varit här på estet och praoat med lite olika klasser. Det funkar bra :D

jag skulle lätt kunna gå här, att få hålla på med så mkt musik och samtidigt plugga lite :) eller lite.. nja jag vet inte om det är lite lr mkt, men mindre än på fränsta skolan iaf :p 

Folket är ju lite annorlunda här, hemma i fränsta passar jag in, men här känner man sig som en tönt för att man inte har converseskor och ett par svarta stuprörsbyxor :p men jag har det kul ändå :))

Idag är sista dagen här, så jag har bara två lektioner kvar nu tills jag slutar, så estet får klara sig utan mej i alla fall 10månader till :D HEJSVEJS!   /emmaa


TisdagDagens Citat, sagt av Hannah;

Christian; Jag känner någon som bor granne med trummisen i takida..
Hannah; Jaha, men jag bor ju granne med sångaren.
Christian; Va, näe, det gör du inte..
Hannah; Men joo, han bor två km ifrån där jag bor!


Dagens Smartaste, gjort av Andrea;
När hon skulle kasta nåt skräp och råkade slänga tre kronor som hon höll i handen.Måndag

Andrea's Like List
( eftersom att Hannah gjorde en "Don't Like" lista får jag, för att balansera det hela, göra en gillar-lista )

1. skratt
Måste vara något av det bästa som finns! Att bara skratta tills man får ont i magen och nästan tårarna rinner! Så underbart! Man kan aldrig få för mycket av skratt!

2. Esm09b
Ett helt gäng med en massa underbara människor som älskar musik ;) kan det blir bättre?

3. Att somna om
När alarmet ringer och man måste kliva upp, men sen kommer man på att det är lördag...

4. Nya låtar
Att hitta en ny låt som man kan lyssna en miljon gånger på utan att den blir uttjatad!

5. Badbollar
Lukten av plasten på typ badbollar! ... :)


...Och Chr ville att jag skulle göra en " Fem saker med Chr du gillar"

Så här kommer det,
1. Att han alltid gör en glad (Y)
2. Han är trevlig
3. Omtänksam
4. Hans krull ofc! ;D haha
5. Att han har "berg" i sitt efternamn precis som jag och hannah också! :D haha


Over And Out / Drea

Måndag

Hannahs' don't like-list


1: KISSIE
Alltså ja, jag vet att det är lite uttjatat, men jag fattar helt enkelt inte vad det här är för en människa. Eller egentligen så börjar jag lista ut det. Kissie, är inget annat än en patetisk, blond, fejkleende bitch, som måste ha sjukt dålig självkänsla, så som hon trackar ner på andra. Väx upp säger jag bara.

2: Fjortisar
Ja, det här är också uttjatat, men jag ville bara lägga ner några egna ord och åsikter. Alltså, det finns ju fjortis, och så finns det fjortis. Jag har alltid tyck att benämmningen fjortis, mer varit en attityd, men sen jag börjat i stan har jag börjat förstå lite mera. För när man ser dessa foundationdränkta, söndertuperade små sakerna, skulle man nästan kunna spy. Snälla tjejer, kleta bort idominsalvan och visa er själva istället för att se ut som om det vore nån jävla mascerad.

3: Media
Ja faktiskt, för jag börjar bli så jävla trött på all bantningshysteri och "gå ner tio kilo" där och "börja ett sundare liv" här. Det är klart som fan man blir påverkad av allt som står i tidningarna och sägs i tv. Dagens ideal är sjukt, det är bara att inse det. Och när man hela tiden läser om nya bantningsmetoder och och vägar till "sundare liv", kretsar hela ens liv kring det till slut. Mer "var nöjd över dej själv"-propanda tack!

4: Svininfluensan
Jag tycker det har gått alldeles för långt med allt tjat om detta. Varje dag läser man om nya grejjer i tidningarna, om nya dödsfall och folk som insjuknat. Men vet ni vad? Jag tror mycket av allt som står är fejk. Jag tror nämligen såhär eller rättare sagt så är detta en hel del fakta; Sverige, har en skyldighet till Glaxo, (tillverkaren av sveriges vaxin), att om det skulle bli en pandemi, som det här från början såg ut att vara, då har vi en skyldighet att köpa vaxinet från dom.  Vilket kostar miljoner kronor. Därför, om staten nu inte skulle lyckas sälja allt vaxin vi köpt in, skulle det alltså bli ett miljonfiasko. Därav all hets i media. Det handlar alltså såklart om pengar, tror jag. Ingenting annat än pengar.

5: Brats
Okej, jag har absolut inget problem med folk som klär sej i märkeskläder eller följer modet. Helt ärligt kan jag tycka det är snyggt. Men vissa människors nedvärderande blickar är bara för mycket. Skaffa er ett liv.

Allt för mej snyggingar! :D
Ba lite skratt sådär'


Andrea's citat

Dagens citat: "Esterosylvestero, det låter typ som kalvsylta. Jag vet inte varför."

Söndag

Godmorgon
Idag sitter vi och pratar med vår bäste vän chr. Han har lite pms, men vi gillar han ändå.
Inatt såg vi på film, och den var faktiskt bra! Förutom slutet, då pappan sprängde tjuvens huvud. Och vet ni vad vi ska göra nu då? Vi vet att chr kommer bli avundsjuk nu, men vi ska faktiskt se på "sagan om konungens återkomst" :D KÄNN PÅ DEN!

Vi har fått önskemål om att ha en dagens christian, så vi kör på de :)

Dagens Chr: Vi älskar christian för att han alltid får oss på bra humör.

hannahs citat'


"jag är iallafall tillräckligt smart för att inse att jag är korkad"


Lördag

Hej och välkommen till våran nya blogg!

Idag är vi, hemma i Gullgård, även kallad Gosebyn, av vissa, onyktra personer.
Nu ikväll blir det film. Tänkte se "The Last House On The Left" Nån av er som sett den? Vi menar, vi har ju sjuuukt många läsare, så vi tycker någon av er borde ha sett den? LikZom.Ikväll har vi vandrat på spikmattan, ätit ananaspaj, skrattat åt oss själva och "spelat" piano. Greaty! Så nu blir det att mysa till framför tvapparaten. Hade bäst!Dagens citat: "Alltså, tänk om nån skulle se oss nu. Vi kanske tror vi är normala, fast vi inte är de?"

RSS 2.0